Marketing & Communicatie | Friesland College

"Ik bereik mijn doelgroep door een combinatie van online en offline media"

Het is jouw taak om producten en diensten onder de aandacht te brengen van het publiek. Aantrekkelijke aanbiedingen op beurzen, vernieuwende activiteiten, een opvallende folder, een moderne website: jij trekt alles uit de kast om je doelgroep te bereiken. Jouw creativiteit kent geen grenzen! Je bent een doener en neemt graag het initiatief. Daarnaast ben je creatief en klantgericht. Zomaar een paar kenmerken van jou, als je werkt in de marketing en communicatie. Want jíj bent degene die de verbinding legt tussen het bedrijf en de klant.

Meer over de opleiding Medewerker Marketing & Communicatie niveau 4

Actueel

 • Mooie dag voor FC-topper Denise Stinstra

  Mooie dag voor FC-topper Denise Stinstra

  Bij de landelijke verkiezing van de MBO Uitblinker van het Jaar ging de ‘Gouden Pauwenveer’ - de hoofdprijs dus - dit jaar naar Jordy van Tongeren, student van ROC Tilburg. Maar ‘onze’ Denise Stinstra was tijdens het gala in Nijkerk ook een van de 47 stralende toppers. Lees meer »

 • Taste en Vote Denise de top tien in

  Taste en Vote Denise de top tien in

  Pasta a la Denise. Studenten en medewerkers van het Friesland College kunnen er tot en met 9 oktober van proeven tijdens de lunchpauze. Onze eigen FC-student van het Jaar Denise Stinstra verkoopt het om aandacht te vragen voor de stemcampagne voor het MBO-uitblinkersgala 2015, Lees meer »

 • Studenten Commercie & Dienstverlening naar WK inline skaten

  Studenten Commercie & Dienstverlening naar WK inline skaten

  Berber Vonk en Luc ter Haar, studenten School voor Commercie & Dienstverlening, behoren beiden bij de internationale schaatstop. Zowel Berber als Luc hebben zich onlangs geplaatst voor het WK inline skaten, aanstaande november in Taiwan. Lees meer »

 • Denise Stinstra is FC-Student van het Jaar

  Denise Stinstra is FC-Student van het Jaar

  Denise Stinstra, studente Marketing & Communicatie, is uitgeroepen tot FC-Student van het Jaar. In een sfeervolle verkiezing werden ook de nominaties voor een LC Award verdeeld. Samen met schoolgenoten Andrea Volbeda en Baukje Snijder, doet Denise daar ook een gooi naar. Lees meer »