Juridisch administratief dienstverlener | Friesland College

Wetten, regels, rechten en plichten. We hebben er allemaal mee te maken. Maar veel mensen zien vaak door de bomen het bos niet meer. Juist daarom is er veel vraag naar mensen die het leuk vinden om anderen wegwijs te maken in het woud van regels.

Als juridisch administratief dienstverlener ben je de spin in het web. Je werk varieert van informeren en adviseren van cliënten tot het goed beheren en verwerken van dossiers. Je bent daarom ook goed in de Nederlandse taal, weet veel van regels, contracten en procedures en bent betrouwbaar. Daarnaast werk je nauwkeurig en slagvaardig en vind je het leuk om oplossingen te zoeken voor cliënten en collega’s.

Of je nou kiest voor juridisch werk in de richting Openbaar bestuur, Zakelijke dienstverlening, Sociale zekerheid of Personeel & Arbeid, de mbo-opleiding Juridisch administratief dienstverlener bij het Friesland College is jouw eerste stap in deze boeiende wereld. Lees hier meer over de juridische wereld

We bieden in deze richting de mbo-opleidingen:

Actueel

  • Succesvol debatteren in Den Haag

    Succesvol debatteren in Den Haag

    ‘Er moet een extra leerjaar komen op de onderbouw van het vmbo.’ Over deze en twee andere stellingen gingen vorige week de studenten Juridisch administratief dienstverlener Demi, Sanneke, Emma, Leonie, Valeria en Nina in debat. Lees meer »