Bedankt voor het aanmelden

Bedankt voor het aanmelden van uw opdracht. We nemen binnen twee weken contact met u op voor een intake.

Algemene informatie

In de D’DRIVE opleidingen wordt zoveel mogelijk gewerkt met opdrachten uit de echte praktijk. Wanneer er sprake is van een externe opdrachtgever en de activiteit in de echte beroepspraktijk wordt uitgevoerd en begeleid, noemen we dat een prestatie.

Een aanvraag wordt door de opleiding beoordeeld op haalbaarheid en onderwijskundige waarde. Aanvragen graag tijdig indienen, bij voorkeur 2 maanden voor de uitvoering of deadline, er kan dan intern en met u worden overlegd en ingepland. Het kan zijn dat er op een bepaalde aanvraag geen studenten reageren, in dat geval kunnen we dan tijdig contact met u opnemen.

Ons schooljaar is verdeeld in vier periodes van 10 weken. Aan het begin van elke periode worden ontvangen aanvragen bij de studenten geïntroduceerd. Daarnaast is het in overleg ook mogelijk een aanvraag tussentijds in te brengen. De studenten worden gecoacht door docenten en waar nodig vakspecialisten van de opleiding. De opdrachtgever wordt gevraagd beschikbaar te zijn voor vragen, eventuele uitleg en begeleiding tijdens de uitvoeringsfase. De beoordeling van de prestatie gebeurt door de coach, vakspecialist en de opdrachtgever.