Nog niet aangemeld voor een mbo-opleiding? Kom langs op de Open Dag!
1 Juni van 16.00 tot 18.00

Meld je aan voor de open dag

Nog niet aangemeld voor een mbo-opleiding? Kom langs op de Open Dag!
1 Juni van 16.00 tot 18.00

Meld je aan voor de open dag

Aanvraag voor het uitvoeren van een opdracht

Aanvragen voor de uitvoering van opdrachten door een van onze D’Drive-opleidingen - Pedagogisch Werk, Mediadesign & IT, Podiumkunsten, Productie & Events, Design, Ambacht & Mode- kunnen worden aangevraagd doormiddel van het aanvraagformulier in te vullen.

Heb je een opdracht die je samen met het onderwijs wilt uitvoeren, vul dan het formulier via de onderstaande button in. Hiermee stem je in met het feit dat er geleerd kan worden bij het uitvoeren van de klus en dat er ook tijd vanuit jou als opdrachtgever in begeleiding wordt geïnvesteerd. Houd er dus rekening mee dat het meer tijd kost dan gebruikelijk en dat hier en daar misschien ook iets fout kan gaan. We streven in ieder geval altijd naar een eindproduct/resultaat.

Daarnaast moet je er vanuit gaan dat er kosten zijn verbonden aan het uitvoeren van de klus. Dit zijn onder andere onkosten die studenten moeten maken tijdens het uitvoeren van de klus, maar kunnen ook een tegemoetkoming zijn in de afschrijving van gebruikt materiaal en/of apparatuur.

naar het aanvraagformulier