Mbo certificaten

Bekijk hier ons individuele aanbod. Naast het individuele aanbod, wat we ook in-company voor u kunnen uitvoeren, bieden we op dit moment nog aan voor bedrijven en sociaal domein:

Zorg, Service & Welzijn

 • Ondersteunen bij wonen en welbevinden (C0024)
  De inhoud van het certificaat voorziet in specifieke kennis en vaardigheden die nodig zijn om ondersteunende werkzaamheden bij wonen en welbevinden van ouderen in zorginstellingen goed en verantwoord uit te kunnen voeren.

Techniek & Technologie

 • Pneumatiek en Hydrauliek (K0636)
  Binnen een groot deel van de procestechnische bedrijven wordt gebruik gemaakt van pneumatische en/of hydraulische installaties. Met dit keuzedeel kan de beginnend beroepsbeoefenaar zich onderscheiden binnen bedrijven in de productie-industrie.
 • Industriële Automatisering (K0812)
  Dit keuzedeel gaat over het zelfstandig uitvoeren van planmatig onderhoud, storingsanalyse en modificaties (PLC-programma’s en hardware) met betrekking tot (relatief eenvoudige) besturingen van machines en installaties en het verhelpen en repareren van storingen in deze installaties.
 • Productietechniek niveau 2 (K0333)
  In dit scholingstraject leren de deelnemers de basisbegrippen met betrekking tot besturing, meet- en regeltechniek, utilities en overbrengingstechnieken, waardoor ze in staat zijn eenvoudige storingen te analyseren en (zelfstandig) op te lossen. Techniek vraagt om inzicht. Dit wordt geoefend vanuit praktijksituaties uit de eigen praktijk of in een geconstrueerde omgeving (praktijk-/oefenruimte).
 • Productietechniek niveau 3 (K0334)
  In dit scholingstraject leren de deelnemers de begrippen met betrekking tot besturing, meet- en regeltechniek, utilities en overbrengingstechnieken, waardoor ze in staat zijn storingen te analyseren en (zelfstandig) op te lossen. Techniek vraagt om inzicht. Dit wordt geoefend vanuit praktijksituaties uit de eigen praktijk of in een geconstrueerde omgeving (praktijk-/oefenruimte).
 • Heftruckchauffeur (i.c.m. VCA, K0395)
  Gericht op het opleiden van de beginnend beroepsbeoefenaar voor het uitvoeren van intern transport gebruikmakend van een heftruck, reachtruck en/of orderverzamelaar.