Werkconferentie praktijkroute 19 oktober | Friesland College

Het aanmeldformulier vindt u onderaan deze pagina. Aanmelden kan tot 9 oktober 2017.

UITNODIGING

Op donderdagmiddag 19 oktober organiseert het Friesland College samen met ZuidOostZorg en Zorggroep Alliade een werkconferentie over de praktijkroute. We nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst is voor medewerkers van scholen, instellingen, bedrijven, gemeenten en provincie die meer willen weten over het hoe en waarom van de praktijkroute, een vernieuwende vorm van praktijkgestuurd leren. 

Thema: ‘Samenwerken, leren en innoveren in de praktijkroute’
Plaats: Zorggroep Alliade, Talant locatie Carré, De Velden 1, 9204 WH  Drachten
Tijd: 15.00 - 17.30 uur (ontvangst met koffie/thee vanaf 14.30 uur)

In de praktijkroute integreren we leren en werken in de praktijk. Vanaf de eerste dag zijn studenten in de instelling en gaan daar aan de slag, samen met collega’s. De theorie wordt gekoppeld aan de praktijkervaring, zodat studenten direct doorhebben wat 'het nut' is van kennis. Met intensieve begeleiding door een docent/coach en door werkbegeleiders van het bedrijf of de instelling, werken de studenten toe naar een erkend mbo-diploma.

Het klinkt goed en de ervaringen zijn goed maar … wat komt hier allemaal bij kijken? Wat is de impact ervan op het leren van de student? Wat doet het met de medewerkers van de instelling en wat vraagt het van de rol van de docent? Wat zijn de organisatorische kansen en valkuilen?

Na een korte inleiding bespreken we tijdens de bijeenkomst samen met studenten, docenten en werkbegeleiders, deze en meer vragen met u. We zoomen met name in op de praktijkroute van Zorg, Service & Welzijn.

Aanmelden
Wilt u meer weten over de praktijkroute en bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Dan kunt u zich tot 9 oktober aanmelden via het formulier onderaan deze pagina. Stuurt u de link naar deze uitnodiging gerust door naar collega's of andere personen waarvan u weet dat ze geïnteresseerd zijn in de opzet van de praktijkroute, zodat zij zich ook kunnen aanmelden. 

We hopen op uw komst!

Ik meld me hierbij aan voor de Werkconferentie praktijkroute van donderdag 19 oktober 2017:

(Indien u met collega's wilt komen vragen we u om, in verband met de badges, per persoon een aanmelding in te vullen)