Friesland College Friesland College Friesland College

Langskomen tijdens corona? Doe de Minitour!

Omdat de scholen vanwege corona nu even gesloten zijn, kun je niet langskomen. Maar zodra het Friesland College weer open is, kun je veilig langskomen en meedoen aan een Minitour. We vertellen je er graag alvast iets over! 

Wat is een Minitour?

Het liefst zouden we een open dag geven, zodat je overal kunt rondkijken en met studenten en docenten kunt praten. Dat mag helaas niet, maar we hebben wel iets anders: de Minitour.

Je volgt een Minitour voor een opleiding die je interessant lijkt. Je krijgt dan een korte rondleiding van ongeveer 1 uur op de afdeling van die opleiding. Dat gebeurt in groepjes van maximaal 6 personen. Tijdens de Minitour maak je kennis met studenten en docenten en kun je vragen stellen. Je mag 1 iemand meenemen.

Anders dan anders

Door corona is het wel een stuk rustiger dan normaal: er zijn minder studenten, minder lessen en de kantine is leeg. Met een Minitour kun je toch even bij ons binnenkijken. En omdat het in een kleine groep is, krijg je veel persoonlijke aandacht.

Aanmelden voor Minitour

Je kunt je nu nog niet aanmelden voor een Minitour. Maar als je je gegevens hieronder achterlaat, dan sturen we je een e-mail zodra dat wel kan.

Ja, ik heb belangstelling voor een Minitour