Friesland College Friesland College Friesland College

Kort Keuzetraject of workshop

Heb je nog geen keuze kunnen maken voor een mbo-opleiding? Dan is het 3-daags Kort Keuzetraject misschien iets voor jou. Of doe mee aan de workshop 'Snel en kort keuzemoment' voorafgaand aan de Open dagen. Kijk hieronder voor meer informatie en aanmelden.

Kort Keuzetraject
Tijdens het 3-daags Kort Keuzetraject ga je in een groep meer ontdekken over:

  • dit ben ik
  • dit kan ik 
  • dit wil ik
  • dit doe ik 

Het Kort Keuzetraject begint met een gezamenlijke start. Aan het eind van de eerste dag heb je meer inzicht in je mogelijkheden en maak je samen met je coach afspraken over je oriëntatietraject dat nog twee dagen duurt. Met dit traject oriënteer jij je op de mogelijkheden die er zijn bij het Friesland College, waarna je je kunt inschrijven voor de mbo-opleiding die bij je past! 
Het programma is geschikt voor jongeren die dit jaar een vmbo-diploma hebben behaald, al op het mbo zitten en willen veranderen van opleiding of die willen overstappen van havo naar mbo. Regelmatig start er een Kort Keuzetraject in Heerenveen en Leeuwarden. Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina. 

Workshop 'Snel en kort keuzemoment'
Voorafgaand aan de Open dagen bij het Friesland College kun je deelnemen aan de Workshop 'Snel en kort keuzemoment'. Deze vindt steeds plaats op onze locaties in Heerenveen en Leeuwarden van 14.30 tot 15.30 uur. Je bent na de workshop goed voorbereid op een bezoek aan de Open dag die meteen na afloop van de workshop op dezelfde locatie gehouden wordt. Wil je meedoen aan de volgende workshop? Meld je dan aan via het formulier hieronder.

 

Aanmelden voor loopbaantraject of workshop