Friesland College Friesland College Friesland College

Kort Keuzetraject

Het Friesland College kan je helpen bij het maken van je keuze. Zo kun je meedoen aan het 3-daags Kort Keuzetraject en organiseren we de workshop 'Snel en kort keuzemoment'.

Kort Keuzetraject
Tijdens het 3-daags Kort Keuzetraject ga je in een groep meer ontdekken over:

  • dit ben ik
  • dit kan ik 
  • dit wil ik
  • dit doe ik 

Het Kort Keuzetraject begint met een gezamenlijke start. Aan het eind van de eerste dag heb je meer inzicht in je mogelijkheden en maak je samen met je coach afspraken over je oriëntatietraject dat nog twee dagen duurt. Met dit traject oriënteer jij je op de mogelijkheden die er zijn bij het Friesland College, waarna je je kunt inschrijven voor de mbo-opleiding die bij je past! 
Het programma is geschikt voor jongeren die dit jaar een vmbo-diploma hebben behaald, al op het mbo zitten en willen veranderen van opleiding of die willen overstappen van havo naar mbo.

Doe mee aan het Kort Keuzetraject en bereid je voor op je vervolgstap bij het Friesland College. Op maandag 17 juni en maandag 1 juli start er een Kort Keuzetraject in Heerenveen en Leeuwarden. Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina. 

Inloopspreekuur Studiekeuze
Wil je persoonlijk advies en weten wat voor jou de beste route is? Kom dan eens langs bij een adviseur tijdens het Inloopspreekuur Studiekeuze. Je bent op onderstaande locaties welkom op maandag t/m vrijdag tussen 11.30 en 12.30 uur. Een afspraak maken voor een gesprek op een ander moment kan natuurlijk ook. Neem hiervoor contact op met FC-Studenten Services.

Loop binnen bij FC-Studenten Services
Je bent op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur welkom bij FC-Studenten Services om je vragen te stellen of om een afspraak te maken voor een uitgebreider gesprek. Je vindt een FC-Studenten Services in:

Leeuwarden: Julianalaan 97, gebouw Triangel
Heerenveen: Abe Lenstra boulevard 29, Sportstad

Aanmelden voor het Kort Keuzetraject

Persoonlijke gegevens