Friesland College Friesland College Friesland College

Om- of bijscholen

Open middag 29 mei van 16.00 – 18.00 uur in Leeuwarden

Wil je om- of bijscholen of alsnog je mbo-diploma halen? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dat kan bij het Friesland College! Kom langs tijdens de Open Middag op woensdag 29 mei tussen 16.00 tot 18.00 uur in Leeuwarden en Heerenveen. Stel je vragen aan onze studenten en docenten, en neem een kijkje op de locatie en laat je informeren over de mogelijkheden. Je bent welkom van 16.00 tot 18.00 uur voor informatie en aanmelding.

Het Friesland College biedt een groot aantal erkende opleidingen en cursussen voor volwassenen. Van inburgerings- en oriëntatietrajecten tot volledige mbo-beroepsopleidingen. Met name in de sectoren waar men zit te springen om goedgeschoolde vakmensen en waar je dus snel aan de slag kunt, zoals in de zorgsector. Ook voor losse cursussen kun je bij het Friesland College terecht.

Je leert praktijkgestuurd, dus doet vanaf het begin veel ervaring op. Leer je via de praktijkroute, dan heb je zelfs ook de meeste lessen op de praktijklocatie. Dit kan op meerdere plaatsen in de provincie. Misschien wel in de buurt van je eigen woonplaats!

Tijdens de Open Middag kunnen we je er alles over vertellen. Meld je aan zodat we je nog beter van dienst kunnen zijn!

 


 

Ja, ik kom naar de Open Middag en wil graag meer informatie over de opleidingen en in de volgende richtingen. (het is mogelijk om meerdere keuzes door te geven)

Leeuwarden
Beschikbare locaties