Onze gebouwen zijn door de situatie rondom Corona gesloten. Daarom worden intakegesprekken en aanmeldingen telefonisch behandeld. Na aanmelden wordt je z.s.m. gebeld.

FAQ > Aanpak Corona MBO Raad >
Friesland College Friesland College Friesland College

Open Dag Volwassenenonderwijs

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben je op zoek naar een opleiding of cursus? Dat treft! Want ook als volwassene ben je van harte welkom bij het Friesland College tijdens de Open Dag op maandag 2 maart van 19.00 tot 21.00 uur.

Open Avond 2 maart 2020
Kom dan langs tijdens de Open Dag van het Friesland College. Je bent van harte welkom tussen 19.00 en 21.00 uurNoteer ‘m in je agenda en meld je via het formulier hieronder aan.

Je vindt er informatie over:

  • mbo-opleidingen voor volwassenen in verschillende richtingen, met soms ook mogelijkheden voor versnelling of maatwerk
  • leren met salaris (bbl, werken en leren): mbo-opleidingen in diverse richtingen, waarbij je werkt en daarnaast 1 dag per week scholing volgt.

NB: Heb je belangstelling voor de horeca en wil je leren, werken en wonen op Ameland? Lees dan hier meer over de Ameland Academy.

  • VAVO, alsnog je vmbo-, havo- of vwo-diploma halen
  • mbo-schakeltrajecten, voor inburgeraars
  • cursussen voor basisvaardigheden (taal, rekenen en digitaal)
  • korte cursussen

Gratis studie-/loopbaangesprek
Wil je uitgebreid persoonlijk advies? Maak dan tijdens de Open Dag meteen een afspraak voor een gratis studie-/loopbaangesprek met een adviseur!

Kun je niet langskomen, maar wil je wel graag vrijblijvend een gratis studie-/loopbaangesprek? Vul dan het aanvraagformulier in op www.frieslandcollege.nl/gesprek en we bellen je voor een afspraak.Meld je aan voor de Open Avond op 2 maart

(meerdere antwoorden mogelijk)