Friesland College Friesland College Friesland College

Open Dag Volwassenenonderwijs

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben je op zoek naar een opleiding of cursus? Dat treft! Want ook als volwassene ben je van harte welkom bij het Friesland College tijdens de Open Dag op vrijdag 24 januari van 14.00 tot 21.00 uur.

Open Dag 24 januari 2020
Kom dan langs tijdens de Open Dag van het Friesland College. Je bent van harte welkom tussen 14.00 en 21.00 uurNoteer ‘m in je agenda en meld je via het formulier hieronder aan.

Je vindt er informatie over:

  • mbo-opleidingen voor volwassenen in verschillende richtingen, met soms ook mogelijkheden voor versnelling of maatwerk
  • leren met salaris (bbl, werken en leren): mbo-opleidingen in diverse richtingen, waarbij je werkt en daarnaast 1 dag per week scholing volgt.

NB: Heb je belangstelling voor de horeca en wil je leren, werken en wonen op Ameland? Lees dan hier meer over de Ameland Academy.

  • VAVO, alsnog je vmbo-, havo- of vwo-diploma halen
  • mbo-schakeltrajecten, voor inburgeraars
  • cursussen voor basisvaardigheden (taal, rekenen en digitaal)
  • korte cursussen

Gratis studie-/loopbaangesprek
Wil je uitgebreid persoonlijk advies? Maak dan tijdens de Open Dag meteen een afspraak voor een gratis studie-/loopbaangesprek met een adviseur!

Kun je niet langskomen, maar wil je wel graag vrijblijvend een gratis studie-/loopbaangesprek? Vul dan het aanvraagformulier in op www.frieslandcollege.nl/gesprek en we bellen je voor een afspraak.Meld je aan voor de Open Dag op 24 januari

(meerdere antwoorden mogelijk)