Friesland College Friesland College Friesland College

Beleefdag

Meld je aan voor een Beleefdag! Want dan ervaar je hoe het is om een mbo-opleiding te doen op een gewone schooldag bij het Friesland College. En ondertussen vraag je de studenten wat zij er van vinden. Het Friesland College biedt jou die mogelijkheid op diverse momenten in het jaar.

ATTENTIE: Vanwege het Corona-virus en alle maatregelen die hiervoor zijn getroffen, zijn alle beleefdagen geannuleerd. Mocht je je al hebben aangemeld, dan heb je hierover persoonlijk bericht ontvangen.

Aanmelden voor een Beleefdag doe je via MijnFC. Je maakt slechts één keer een account aan en daarna kun je je voor de Beleefdagen aanmelden.

Met je eigen account heb je meteen een overzicht van alle Beleefdagen die er zijn, die je hebt bezocht of waarvoor je je hebt aangemeld. Je kunt je er hier ook voor afmelden.

Een MijnFC-account aanmaken is heel eenvoudig. Nadat je je gegevens hebt ingevuld, moet je je account nog activeren. Dit kan met de e-mail die we hebben gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Vervolgens kun je je beleefdagkeuze bevestigen en krijg je een e-mail met de bevestiging van je aanmelding.

Ga direct naar MijnFC

Ben je benieuwd wanneer een Beleefdag gepland staat, check dan de opleidingspagina. Daar staan de geplande beleefdagen aan de rechterkant. Zodra je een datum selecteert, ga je naar MijnFC.

Let op: uitzonderingen

Heb je hulp nodig bij het maken van een opleidingskeuze? Neem dan contact op met het FC-Adviescentrum.

Heb je vragen?
Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen over de Beleefdag. Staat jouw vraag er niet bij? Mail dan naar beleefdag@fcroc.nl.

Wij zijn het Friesland College