Friesland College Friesland College Friesland College

Welke opleiding past bij mij?

Wil je een mbo-opleiding doen, maar weet je niet welke? Geen probleem! Bij het Friesland College helpen we je bij het vinden van een opleiding die bij je past. Het maakt niet uit of je nog helemaal geen idee hebt of alleen nog een beetje twijfelt. Door corona is het helaas even niet mogelijk om bij ons langs te komen, maar we kunnen wel andere dingen voor je doen.

Al wel een idee? 

Webinars bekijken

Weet je al wel ongeveer welke opleiding je wilt doen, maar wil je er graag nog wat meer over weten? Bekijk dan de webinars over onze opleidingen. Een webinar is een online voorlichting waarbij een docent en soms ook studenten alles over de opleiding vertellen.

Ga naar de webinars >

Binnenkort: Minitour 

Als de coronaregels weer soepeler worden, gaan we Minitours organiseren. Je krijgt dan in een kleine groep een rondleiding bij jouw toekomstige opleiding. Wil je bericht ontvangen zodra je langs kunt komen? Laat het ons weten! 

Meer over de Minitour >

Nog geen idee?

 Weet je nog helemaal niet welke opleiding je wilt doen? Daar kunnen we je op 2 manieren mee helpen.  

Telefonisch advies 

Onze adviseurs weten heel veel over al onze opleidingen en de leerwegen. In een telefoongesprek kunnen ze je helpen ontdekken wat bij je past, zodat jij daarna beter weet welke opleidingen je kunt kiezen. 

Telefonisch advies aanvragen > 

Online advies 

 Je kunt ook een online advies krijgen. Tijdens een workshop die 1 uur duurt, ga je online in een groep aan de slag. Je leert dan wat je kunt doen om een mbo-opleiding te kiezen die bij je past. 

Online advies aanvragen >