Expertisecentrum CIOS

Het expertisecentrum van het CIOS zet zich in voor de toekomst van sport, bewegen en vitaliteit voor de regio. Wij zetten kracht op nieuwe initiatieven. Wij zijn er voor scholings- en bijscholingsvragen op het gebied van sport, bewegen en vitaliteit. Samen met de regio werken wij aan vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven, instellingen en organisaties.

Wij bieden naast particuliere scholingstrajecten ook maatwerktrajecten en er zijn meerdere cursussen beschikbaar in ons programma om aan de wensen van op- om- en bijscholing te voldoen. Het organiseren van events is een belangrijk onderdeel om onze expertise te koppelen aan de regio. Hierbij bieden wij de kans aan studenten om zich in het werkveld te oriënteren.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Partners

Het expertisecentrum is onderdeel van CIOS Heerenveen Leeuwarden, de school voor Sport en Bewegen van het Friesland College. CIOS Heerenveen Leeuwarden is onderdeel van CIOS NL.

CIOS Heerenveen Leeuwarden heeft met meerdere sportbonden een samenwerkingsovereenkomst. Voordeel hiervan is dat meerdere cursussen kunnen worden afgesloten met een erkend bondscertificaat.