Veelgestelde vragen over Beleefdagen | Friesland College

Mogen ouders ook mee naar de Beleefdag?

Bij de Beleefdag is dat niet mogelijk. Zijn je ouders wel erg benieuwd naar het Friesland College en willen ze er graag ook eens een kijkje nemen, dan zijn ze van harte welkom op onze Open Dagen.

Mag ik een vriend(in) meenemen naar de Beleefdag

De Beleefdagen worden individueel ingepland, dus dat is soms wel maar niet altijd mogelijk. Hij of zij moet zich sowieso via de website aanmelden voor dezelfde opleiding als jij. Verstuur de aanmeldingen vlak na elkaar, dan is de kans groter dat je tegelijk wordt ingepland.

Ik ben al eens geweest op een Beleefdag. Mag ik me nog een keer aanmelden?

Als je mee wilt draaien tijdens een Beleefdag, dan heb je al min of meer een keuze gemaakt, dus is het niet heel logisch om dit bij heel veel verschillende opleidingen te doen. Als je het moeilijk vindt om te kiezen, zijn er nog genoeg andere mogelijkheden om je oriënteren. Je kunt eventueel ook starten via FC-XL, waar je extra ondersteuning kunt krijgen bij het maken van een keuze.

Als je nog op school zit, overleg dan altijd met je decaan of je toestemming krijgt om aan een of meerdere Beleefdagen deel te nemen.

Ik heb een uitnodiging gekregen voor een Beleefdag, maar ik kan niet op het voorgestelde tijdstip. Kan ik de afspraak verplaatsen?

Je kunt dan het beste reageren op de mail die je hebt gekregen van de docent van de opleiding. Geef door dat je niet kunt op voorgesteld tijdstip en doe eventueel een ander voorstel. De docent van de opleiding neemt dan contact met je op.

Hoe lang duurt de Beleefdag?

De Beleefdagen zijn per opleiding verschillend georganiseerd en kunnen dus in tijdsduur verschillen.

Ik heb mij al meer dan twee weken aangemeld voor een Beleefdag, maar heb nog geen uitnodiging ontvangen. Wat moet ik doen?

Je kunt dan het beste even een mailtje sturen naar beleefdag@fcroc.nl.