FIRST LEGO League Benelux | Friesland College

Doe mee als sponsor van de FIRST LEGO League Beneluxfinale op 3 februari 2018 bij het Friesland College

De FIRST LEGO League is een programma met als doelstelling zoveel mogelijk kinderen in aanraking te brengen met wetenschap & technologie. Aan dit landelijke programma doen jaarlijks duizenden enthousiaste kinderen mee. Techniekpromotie is belangrijk want als kinderen weten hoe groot de rol van technologie is in hun leven, zullen ze ook eerder voor een loopbaan in de wereld van wetenschap & technologie kiezen. Zie voor meer informatie FIRST LEGO league

Met als thema HYDRO DYNAMICS (of water) is de provincie Friesland natuurlijk een prachtige plek om deze finale te houden. De titel Culturele Hoofdstad van Leeuwarden in 2018 geeft nog eens een extra feestelijk tintje aan het evenement. Daar moet je als toonaangevende organisatie gewoon bij zijn!

Wat kunnen we u bieden?

• Bij een sponsoring tot 2000 euro wordt het logo van het bedrijf vermeld in het programmaboekje en via narrowcasting.

• Bij een sponsoring van 3000 euro wordt het logo vermeld als hoofdsponsor. Dit is een extra en zeer frequente vermelding, plus bovenstaande vermelding.

• Bij een sponsoring van 5000 euro geldt al het bovenstaande plus het vernoemen van een award, bijvoorbeeld de Innovatie Award. Voorbeeld: De ASML Innovatie Award (staat dan ook aangekondigd in het programmaboekje)

Een plaats op onze Science Fair

Als sponsor van dit prachtige evenement nodigen we u uit een plekje in te vullen op onze Science Fair. Enige voorwaarde is dan wel dat er een leuke doe-activiteit plaatsvindt. Dit kan ook in samenwerking met andere bedrijven en gebeurt altijd in overleg zodat er een mooi aanbod ontstaat.

Een verzorgd programma

U wordt ontvangen als VIP: voor eten en drinken wordt gezorgd en we leiden u met plezier rond zodat u een goed beeld krijgt van het evenement en het programma.

Mocht u het leuk vinden: we zijn altijd op zoek naar juryleden voor het beoordelen van de projecten van de kinderen. Wanneer u een technische achtergrond heeft en u wil graag direct betrokken zijn bij de resultaten van de projecten, dan is ook dit een mogelijkheid.

 

Wilt u uw steentje bijdragen en meedoen als sponsor?