Servicemedewerker gebouwen 2 | Friesland College

Gevraagd: allrounders in onderhoud!
Bedrijven binnen het onderhoud, zoals aannemers, woningcorporaties, schilders-, timmer- en onderhoudsbedrijven, vragen om mensen die ze breed kunnen inzetten. Heb jij handige handjes en vind je het leuk om praktisch bezig te zijn? Dan is dit de geschikte opleiding voor jou!

De opleiding
In deze brede opleiding leer je zoveel mogelijk in de praktijk wat het betekent om te werken in het onderhoud van woningen en gebouwen. Je verdiept je in alle aspecten van het brede beroep van de servicemedewerker gebouwen. Je leert keukens en badkamers renoveren, sanitair aanleggen, werken aan elektrische installaties, gaat schilderen, timmeren, tegelen en metselen. Je leert met klanten omgaan, zodat je kunt overleggen hoe je problemen in het huis op kunt lossen.

Het werk in de praktijk is het uitgangspunt van je opleiding en de theorie sluit daar op aan. De docenten komen naar je toe en geven je les en begeleiding zoveel als mogelijk binnen de praktijk.

Diploma en dan
Na deze opleiding kun je gaan werken of doorstromen naar niveau 3. Daarna kun je bijvoorbeeld in een eigen bedrijf als ZZP ‘er aan de slag gaan.

Deze opleiding vindt plaats in Leeuwarden. Wil je liever een opleiding volgen in Heerenveen?
Kijk dan bij de vergelijkbare opleiding Onderhoud & verbouw  TOOLZ