Allround ondernemer klussenbedrijf 3 | Friesland College

Gevraagd: allrounders in onderhoud! 
Bedrijven binnen het onderhoud, zoals aannemers, woningcorporaties, schilders-, timmer- en onderhoudsbedrijven, vragen om mensen die ze breed kunnen inzetten. Heb jij handige handjes en vind je het leuk om praktisch bezig te zijn? Dan is dit de geschikte opleiding voor jou.

De opleiding
Tijdens de niveau 3 opleiding werk je veel in de praktijk. Je leert om goed kwalitatief werk af te leveren dat voldoet aan de eisen en wensen van de klant. Naast alle technische vaardigheden bereiden we je in de opleiding ook voor op het ondernemerschap. Je kunt kiezen voor de beste behandelingsmethode en deze keuze aan de klant verantwoorden. Daarmee heb je een brede kennis en inzicht, o.a. wat betreft ondergronden, bouwwijzen, installaties, materialen en machines waarmee je werkt.

 Het werk is veelzijdig en afwisselend. Je moet flexibel zijn om onder allemaal verschillende omstandigheden te kunnen werken, zowel binnen als buiten. Je hebt uiteraard ook te maken met verschillende klanten, bewoners of in het pand aanwezige andere collega’s.

 Na het behalen van dit diploma kun je als ZZP’er aan de slag met allemaal kluswerkzaamheden voor voornamelijk particulieren, maar ook steeds vaker voor aannemers, woningbouwcorporaties, winkelbedrijven, scholen enz.