Techniek & Engineering | Friesland College

Ga jij het maken?
De wereld van techniek kent ‘denkers’ en ‘doeners’. De denkers die het leuk vinden om te ontwerpen en te bedenken. In de wereld van Engineering bijvoorbeeld, waar je te maken krijgt met hightech apparatuur, duurzame energie en future technology. Het werk van en voor de toekomst voor slimme mensen die van een uitdaging houden. Maar de techniekwereld heeft ook veel behoefte aan ‘doeners’, de mensen die de techniek in praktijk brengen. Die maken, bouwen, verkopen en onderhouden. De installateur, metaalbewerker, machinebouwer of elektromonteur. Wil jij aan de slag in een wereld die nooit stilstaat? Kies dan voor techniek. Want als je slim bent, werk je aan je eigen toekomst!

Bekijk de brochure

 

 

Geen vooropleiding, toch aan de slag
Heb je nog geen vooropleiding, ben je ouder dan 16 jaar en wil je wel graag een beroepsopleiding gaan doen? Dat kan bij de Entreeopleidingen van Techniek & Technologie:

Maatwerk
Wil jij je leertraject versneld doorlopen? Bij Engineering & Techniek bieden wij maatwerk! Afhankelijk van je vooropleiding, EVC's en persoonlijke ontwikkeling kun je jouw leertraject versneld doorlopen. Natuurlijk gaat dit in overleg met je coach. Dit geldt voor alle opleidingen die wij aanbieden. 

Opleidingen voor bedrijven
Hebt u een eigen bedrijf en wilt u uw medewerkers (bij-, om of her)scholen? Wij kunnen u een passend aanbod doen! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wietse Smit (088 060 2922, w.smit@fcroc.nl).

 

Actueel