Team 1 Talencentrum | Friesland College

Talencentrum, FC Extra, School voor Volwasseneducatie

Dynamisch taallandschap

Je kunt natuurlijk een persoon nomineren, maar waar zou die persoon zijn zonder team? Juist; nergens! Daarom kwam Pete met het idee om het gehele team te nomineren. Met de aanstaande veranderingen binnen het FC zijn juist de teams belangrijk.

Flexibele docenten, tech-wise teachers, onderzoekende docenten maar bovenal; taalfanaten! Al deze kwaliteiten zorgen voor een complementair geheel met veel enthousiasme.

Deels zelfstandig maar ook zeker met hulp van onze roergangers Guusta en Wout creëren wij een dynamisch taallandschap in het Talencentrum.

We hopen natuurlijk op jouw stem!

Adios, Au Revoir, Bye, Auf Wiedersehen en Oant Sjen!

* Het team bestaat uit: Kate Roach; onze media-/technisch expert Abel Reitsma, Raymond Pourier en Jana Kappelmeyer; onze jonge doorzetters, die altijd bezig zijn om een fris perspectief over te brengen Ilse Pixner, Sabine Holstein, Gaby Stoffels en Christel Kalide; onze docenten Duits, die altijd op zoek zijn naar nieuwe dingen om Duits leuker te maken. Ook zijn ze bezig met Co-teaching-ideeën om Engels/Duitse lessen te maken Annemieke van Duren; onze theoretische onderwijskundige Wieger van Keulen; bezig met nieuwe manieren om Engels over te brengen Peter Baum; native speaker Engels en 'bad joke'-maker ‘Door onze samenwerking hebben wij een echt 'solid' taalteam...’