Friesland College Friesland College Friesland College

Beleefdag

Zelf kunnen voelen hoe het is om bij het Friesland College een opleiding te volgen? Hoe de sfeer is in de gebouwen? Meld je dan aan voor een Beleefdag van het Friesland College.

Als je deelneemt aan een Beleefdag, op een 'gewone' onderwijsdag, kun je ervaren hoe het voelt om bij het Friesland College rond te lopen als het onderwijs in volle gang is. En ondertussen vraag je de studenten wat zij er van vinden. Het Friesland College biedt jou die mogelijkheid op diverse momenten in het jaar.

Weet je al welke opleiding je gaat kiezen en wil je bevestiging van je keuze? Meld je dan aan om een dag(deel) mee te lopen met studenten die nu de opleiding volgen. Zo weet je straks zeker dat je de goede keuze maakt!

Let op: uitzonderingen

Aanmelden voor een beleefdag

Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een opleiding en voor een dag, word je gevraagd om een MijnFC-account aan te maken of om je in te loggen (als je al een MijnFC-account hebt). Nadat je je gegevens hebt ingevuld, moet je je account nog activeren. Dit kan met de e-mail die we hebben gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Vervolgens kun je je beleefdagkeuze bevestigen en krijg je een e-mail met de bevestiging van je aanmelding.

Heb je hulp nodig bij het maken van een opleidingskeuze? Neem dan contact op met het FC-Adviescentrum.

Heb je vragen?
Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen over de Beleefdag. Staat jouw vraag er niet bij? Mail dan naar beleefdag@fcroc.nl.