Friesland College Friesland College Friesland College

Kom bij ons kijken!

Welke opleiding past bij mij? Welke school moet ik kiezen? Het Friesland College daagt je uit de juiste opleiding te vinden. Kom kijken en zie en ervaar wat het Friesland College jou te bieden heeft. Zet onderstaande data dus alvast in je agenda of meld je aan voor een beleefdag!

Open dagen
Wie zich alvast wil oriënteren op een mbo-opleiding of (bijna) toe is aan het maken van een keuze voor een mbo-opleiding, is van harte welkom op onze Open dagen.
Deze vinden plaats op:

vrijdag 25 januari, 14.00 - 21.00 uur en
zaterdag 26 januari, 9.30 - 13.00 uur.

Meer informatie over de Open Dagen

Open middagen
Zit je in het laatste jaar in het voortgezet onderwijs, ben je toe aan het maken van de keuze voor een mbo-opleiding en ben je benieuwd of het Friesland College een opleiding heeft die aansluit bij jouw interesse? Kom dan voor meer informatie naar de Open middagen in Leeuwarden en Heerenveen. Deze vinden plaats op:

6 maart, op de hoofdlocaties Leeuwarden en Heerenveen, van 16.00 - 18.00 uur

en op

29 mei van 16.00 - 18.00 uur.

op 29 mei kun je op verschillende locaties informatie krijgen over de mbo-opleidingen bij het Friesland College. Je kunt je daar, als je dat wilt, ook meteen aanmelden voor een opleiding, zodat je vóór de zomervakantie je vervolgopleiding geregeld hebt en je met een gerust gevoel op vakantie kunt. Deze Open middag is er voor zowel jongeren als volwassenen.

 

Beleefdag

Zelf kunnen voelen hoe het is om bij het Friesland College een opleiding te volgen? Hoe de sfeer is in de gebouwen? Meld je dan aan voor een Beleefdag van het Friesland College.

Als je deelneemt aan een Beleefdag, op een 'gewone' onderwijsdag, kun je ervaren hoe het voelt om bij het Friesland College rond te lopen als het onderwijs in volle gang is. En ondertussen vraag je de studenten wat zij er van vinden. Het Friesland College biedt jou die mogelijkheid op diverse momenten in het jaar.

Weet je al welke opleiding je gaat kiezen en wil je bevestiging van je keuze? Meld je dan aan om een dag(deel) mee te lopen met studenten die nu de opleiding volgen. Zo weet je straks zeker dat je de goede keuze maakt!

Let op: uitzonderingen

Aanmelden voor een beleefdag

Heb je hulp nodig bij het maken van een opleidingskeuze? Neem dan contact op met het FC-Adviescentrum.

Heb je vragen?
Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen over de Beleefdag. Staat jouw vraag er niet bij? Mail dan naar beleefdag@fcroc.nl.