Extra uitdaging, hulp en ondersteuning

Studenten Services
voor extra uitdaging en persoonlijke begeleiding 

Het Friesland College heeft oog voor iedere student. En we vinden dat iedere student het beste uit zichzelf moet kunnen halen. Daarom staan de medewerkers van Studenten Services klaar met een uitgebreid aanbod als je op zoek bent naar extra uitdaging in je opleiding, of juist een steuntje in de rug nodig hebt.

Extra uitdaging

Je wilt het beste uit jezelf halen of invloed hebben op de keuzes die op school worden gemaakt. Misschien denk je na over een eigen ondermening of wil je graag naar het buitenland. Net dat stapje extra doen voor op je CV, je netwerk vergroten, noem maar op. Het is allemaal mogelijk bij het Friesland College!

Extra ondersteuning

Soms heb je meer nodig dan een goed gesprek met je coach. We geven een aantal voorbeelden:

Je hebt een speciaal rooster nodig, omdat je aan topsport doet. Of misschien heb je problemen thuis, waardoor je op school achterstanden oploopt. Zelfs even niet naar school kunt. Het kan ook zijn dat je helemaal niet meer weet of je wel op de goede weg zit. Of dat je schulden hebt. Waar je ook mee zit, je hoeft er niet mee rond te blijven lopen. Bij het Friesland College bieden we support met ervaren specialisten die samen met jou de beste weg zoeken.

Je vindt alle informatie op FCLive portaal. Op de website kun je hier de informatie vinden over extra uitdaging en hier over ondersteuning.

Heb je nu al een vraag, neem dan contact op met je coach/SLB-er of de contactpersoon studentenzorg van jouw school, kom langs op het Serviceplein of neem contact op via mail of telefoon.