CIOS Sport & Bewegen | Friesland College

Sport is je lust en je leven. Je vindt het niet alleen heerlijk om er zelf mee bezig te zijn, maar je wilt vooral je enthousiasme voor sporten overbrengen op anderen. Zodat ze er beter in worden. Of om ze te leren dat sporten bijdraagt aan een goede gezondheid. En denk eens aan mensen voor wie bewegen niet zo vanzelfsprekend is, zoals ouderen, gehandicapten of mensen met psychische problemen. Door jouw begeleiding wordt sporten ook voor hen mogelijk.
Lees meer over het brede werkveld van de sport.

Dus of je nou sportleider, trainer, bewegingsagoog vitaalcoach of sportcoördinator wilt worden: jouw toekomst begint bij het CIOS. Meld je aan bij het CIOS en word een 'Leader in sport'!

Associate degree HBO Sport, Gezondheid & Management nu ook in Heerenveen

Vanaf september kun je het eerste jaar van de 2-jarige AD Sport, Gezondheid & Management van de Hanzehogeschool ook in Heerenveen volgen. De Hanzehogeschool organiseert dit samen met het CIOS. Je gaat 4 dagen per week in Heerenveen aan de slag op verschillende locaties (o.a. stadion SC Heerenveen, Thialf en bij het CIOS). Het tweede jaar vindt plaats in Groningen. 

Meer lezen en aanmelden >>

Wil je voor deze opleidingsplaats in aanmerking komen? Meld je dan aan via de website van de Hanzehogeschool en stuur daarnaast een mail naar het CIOS.

 

Bekijk de brochure

 

 

Sportspecialisaties
In de opleiding Coördinator sportinstructie, training & coaching kun je kiezen uit de specialisaties

Actueel