Een nieuw leeravontuur met Sea Lab 2022 - Waddenzee, here we come!

Afgelopen schooljaar hebben zo'n 30 studenten en begeleiders een unieke ervaring gehad op wereldschip Bark Europa; een zevendaagse richting Engeland! De Global Goals en persoonlijk leiderschap, daar draait het om bij Sea Lab. Iedereen is welkom: studenten van alle leeftijden, en van alle opleidingen en alle niveaus!

Wat is Sea Lab nu precies? 

Samen plezier hebben aan boord van een schip, samen leren zeilen én natuuronderzoek doen. Daarnaast ga je in teamverband koken, en je leert (bewuste) keuzes te maken; alles wat je aan boord meemaakt, daar heb je thuis en in het klaslokaal ook iets aan! 

Eilandhoppen

De deelnemers van Sea Lab 2022 gaan aan boord van klipper De Grote Beer, vijf dagen de Waddenzee op; van 9 - 14 oktober. 

Wij gaan ook eilandhoppen, en onze handen uit de mouwen steken om de eilandbewoners te helpen met onze skills. Je bent dus vijf dagen van huis! Na deze vijfdaagse ontvang je natuurlijk een certificaat Sea Lab 2022!

Ben jij een van de gelukkigen?

Lijkt het jou nu ook leuk om alleen of samen met een medestudent in de natuur te zijn, en durf je het aan om eens iets anders te doen? Meld je/je student dan alvast aan voor een informatief gesprek; tijdens dit gesprek kan je ook vragen stellen aan de deelnemers van Sea Lab van afgelopen jaar; hoe leuk?!

Aanmelden voor Sea Lab 2022

De partners van Sea Lab 2022 zijn CIOS, MBO Life Sciences en Studenten Services; volg je ergens anders een opleiding én heb je wel interesse om dit leeravontuur aan te gaan? Geef je dan in elk geval op voor een informatief gesprek!

Wij ontmoeten je graag!

Sea lab team 2022

  • Alie de Boer (mbo life sciences)
  • Alexandra Klijnstra (mbo life sciences)
  • Annemiek Mensink (SAW)
  • Ruud Prins (CIOS)
  • Gabriëlle Copini (Studenten Services / School C & D)

 

Alles over Sea Lab