School voor Zorg, Service & Welzijn

School voor Zorg, Service & Welzijn

Jouw opleiding altijd up-to-date!

De wereld van zorg, service en welzijn is steeds aan verandering onderhevig. Daarom is het fijn dat jouw opleiding ook altijd up-to-date is. Je leert immers ín zorginstellingen. Zo volg je de ontwikkelingen op de voetJe opleiding is vormgegeven samen met vakmensen uit de zorgsector. Je weet dan ook zeker dat wát je leert echt aansluit bij wat er gevraagd wordtMet een diploma in de hand ben jij de nieuwe zorgheld waar het werkveld met smart op zit te wachten!  

Lees hier meer over de voordelen van leren bij het Friesland College en over de opleidingslocaties van de zorgopleidingen.

Opleidingen voor volwassenen
Door het grootste deel van de opleidingen aan te bieden in de praktijkroute is het ook voor volwassenen aantrekkelijk. Je bent immers flexibeler in het plannen van je eigen route, dus kunt in je planning meer rekening houden met je activiteiten in het gezin of met je werk. Bovendien bespreken we met je of je in aanmerking komt voor een versneld traject. Dit kan als je al werkervaring of een gerichte opleiding hebt.

We zijn pas tevreden als we van onze studenten horen dat ze hier worden uitgedaagd en veel leren, én als het werkveld zegt dat we goede vakmensen afleveren. Want daar draait het om!