Event Management | Friesland College

Festivals en evenementen, het lijkt wel of er steeds meer komen. En ze moeten allemaal tot in de details worden voorbereid en georganiseerd. Ben jij zo'n organisatietalent? Dan is deze opleiding wat voor jou. Je leert bij ons de kneepjes van het vak. Daarnaast krijg je tijdens de opleiding ook een kijkje in de keuken van het artiestenmanagement, boekingskantoren, labels, uitgeverijen en poppodia.

D'Drive biedt in de richting Eventmanagement de mbo-opleiding Medewerker evenementenorganisatie/ Event management aan (niveau-4).

Neushoorn: nieuw onderkomen
Vanaf januari 2016 is de opleiding Event management gehuisvest op de locatie Neushoorn, Ruiterskwartier 41 in Leeuwarden.

Actueel

  • Bouw Poppodium voor onder meer D’Drive gestart

    Bouw Poppodium voor onder meer D’Drive gestart

    Een ‘brûsplak’, zo omschreef Anneke Holwerda van D’Drive de toekomst van het nieuwe Poppodium in Leeuwarden. De directeur van de creatieve opleidingen van het Friesland College hees zich in een witte jas en stapte in enorme laarzen om met onder meer wethouder Henk Deinum en Janpier Brands - toekomstig directeur van het Poppodium - een eerste paal de grond in te werken tegenover De Harmonie. Lees meer »