Leidinggevende Entertainment & Events (Cosmo Academy) | Friesland College

Anders dan andere opleidingen!

Bij Cosmo bereiden wij studenten voor op banen voor de toekomst in de wereld van Toerisme en Recreatie. Dit doen we door expertise uit het bedrijfsleven en het onderwijs samen te brengen in één lesprogramma. Tijdens je mbo opleiding leisure bieden we intensieve begeleiding, gave bijbanen en twee leerzame stages in binnen- en buitenland. Na afronding van je opleiding kun je solliciteren op vaste banen binnen het Cosmo-netwerk. Ben je benieuwd naar de banen die wij bieden? Neem dan eens een kijkje op www.wearecosmo.com.

INLOOPMIDDAGEN
Best hard werken soms, veel leren en een hoop lol met elkaar. Vijf maanden buitenlandstage aan de Middellandse zee. Te mooi om waar te zijn? Nou, kom dan zelf langs bij ons op de Cosmo Academy van het Friesland College aan de Abe Lenstra boulevard 29 te Heerenveen. Je bent welkom op onze inloopmiddagen:

Vrijdag 9 maart van 14:30 - 16:30 uur
Vrijdag 16 maart van 14:30-16:30 uur

Infomiddag
Woensdag 21 maart van 2018 16:00-18:00 uur

Waarom de Cosmo Academy – de opleiding voor entertainment en events?

  • Ruim 20 jaar expert in de (internationale) entertainment branche – bij ons word je vanaf dag 1 opgeleid tot een echte (leidinggevende) professional.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling krijgt een kickstart bij ons – intensieve begeleiding door een persoonlijke coach.
  • Na de Cosmo Academy ben je klaar voor de grote wereld -  we laten je met een gerust hart los en hebben interessante (bij)banen voor jou tijdens en na je opleiding.
  • Jij staat centraal – de docenten zijn er echt voor jou. Jij mag helemaal jezelf zijn. Alleen zo kun je dingen leren die je je nu nog niet kunt voorstellen.
  • Mooie stages in binnen- en buitenland – dan kom je erachter dat je al meer kunt dan je dacht. En je leert veel natuurlijk. Ook tijdens je stage word je persoonlijk begeleid.
  • Al 8 jaar uitgeroepen tot nr. 1 mbo Topopleiding (bron: mbo keuzegids 2018)

Meer informatie over de opleiding
Leidinggevende entertainment & events