Leidinggevende Entertainment & Events (Cosmo Academy) | Friesland College

Anders dan andere opleidingen!

Bij Cosmo bereiden wij studenten voor op banen voor de toekomst in de wereld van Toerisme en Recreatie. Dit doen we door expertise uit het bedrijfsleven en het onderwijs samen te brengen in één lesprogramma. Tijdens je mbo opleiding leisure bieden we intensieve begeleiding, gave bijbanen en twee leerzame stages in binnen- en buitenland. Na afronding van je opleiding kun je solliciteren op vaste banen binnen het Cosmo-netwerk. Ben je benieuwd naar de banen die wij bieden? Neem dan eens een kijkje op www.wearecosmo.com.

Leren en doen!
Cosmo is een praktijkgerichte mbo opleiding leisure in de hospitality branche waar je niet alleen leert uit boeken, maar vooral leert door te doen. Door de nauwe samenwerking met het bedrijfsleven heeft de opleiding bijzondere aandacht voor de praktijk. Dat zie je terug in interessante projecten, een up-to-date  lesprogramma, wekelijkse contactmomenten met bedrijven, leerzame stages en bijbanen in de branche.  

Wie ben jij?
De recreatie- en evenementenbranche spreekt jou aan. Jij houdt van organiseren, bent een echte team player en vindt het leuk om te werken met verschillende doelgroepen, zoals kinderen, tieners en volwassenen. Jij bent een aanpakker, enthousiast, sportief en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Jij vindt het leuk om het gasten tijdens hun vrijetijdsbesteding naar de zin te maken. Past dit bij jou? Lees dan verder!

Meer informatie over de opleiding
Leidinggevende entertainment & events