Dans | Friesland College

Echte dansers dansen met hart en ziel! Met passie en bevlogenheid. Want voor hen is leven dansen en dansen hun leven. Is het ook jouw leven? Dan droom je er misschien wel van om te schitteren op het podium met als beloning het applaus van het publiek. Dan ben je op een gezonde manier gek van alles wat met dans te maken heeft. Van klassiek tot modern en van jazz tot musical. Dan vind je bewegen fantastisch en kijken naar topdansers een genot. Gewoon … omdat dansen voor jou een vorm van leven, ademen, doen en denken  is.

Is dansen ook jouw passie? Kijk dan verder bij de opleiding Danser.

Studenten Dans geven voorstellingen op Midnight Walk
Bekijk hier de fotoserie van de spetterende voorstellingen 

Neushoorn: nieuw onderkomen
Vanaf januari 2016 is de Artiest dans gehuisvest op de locatie Neushoorn, Ruiterskwartier 41 in Leeuwarden.

Actueel

 • Studenten Friesland College in actie bij Groot Liwwadder Diner

  Studenten Friesland College in actie bij Groot Liwwadder Diner

  Studenten van Middelbare Hotelschool Friesland en D'Drive komen flink in actie bij het Groot Liwwadder Diner dat op 17 september a.s. plaatsvindt. Lees meer »

 • Opleverdatum nieuwe locatie D'Drive 1 september

  Opleverdatum nieuwe locatie D'Drive 1 september

  Wethouder Henk Deinum, Janpier Brands, directeur Neushoorn, en Anneke Holwerda, directeur D’Drive, legden dinsdag 12 mei de eerste stenen van een muur van Neushoorn, het nieuwe onderkomen aan het Harmoniekwartier. Ook gaven zij een toelichting op de bouwplanning. Lees meer »

 • Klikodans voor Serious Request

  Klikodans voor Serious Request

  Een aardige verrassing voor het winkelend publiek in Leeuwarden het laatste weekend van november. Een groep dansers van D’Drive voert met 30 kliko’s een lopende dansante act uit in het centrum van de Friese hoofdstad. Met de act hopen de cursisten flink wat geld op te halen voor Serious Request. Lees meer »