Friesland College Friesland College Friesland College

Opening Restaurant LEF

We zijn supertrots op restaurant LEF en willen dat graag met u delen. Daarom nodigen we u uit voor de officiële opening op donderdag 1 november a.s. Bent u er bij? U kunt zich tot 28 oktober aanmelden.

Programma donderdag 1 november 2018

16.30 - 17.00 uur: Ontvangst
17.00 uur: Opening
18.00 -20.30 uur: Walking dinner

LEF is veranderingen aangaan waar de praktijk om vraagt LEF is meebewegen met de tijd LEF is leren en groeien door te doen Onze ambitie is studenten op te leiden tot young professionals in een inspirerende leeromgeving. Daarmee bieden we onze gasten niet alleen een unieke eetervaring, maar ook de kans om hieraan bij te dragen.

Learn
Restaurant LEF is een leerbedrijf van de Middelbare Hotelschool Friesland, onderdeel van het Friesland College. Alle studenten die bij ons een opleiding in de horeca volgen, leren praktijkgestuurd: leren aan de hand van wat je tegenkomt. Leren door te doen. In LEF.

Explore
Leren is ontdekken, open staan voor nieuwe ervaringen en mensen. Iedereen is welkom op onze school. Dit maakt onze school kleurrijk en multicultureel, net als onze samenleving. En dat vind je terug in de gerechten en dranken die we serveren in LEF.

Fine dining
Lekker eten, dat staat voorop. Onder begeleiding van ervaren praktijkdocenten leren onze studenten het ambacht van koken en gastheerschap. Zij leren de fijne kneepjes van het vak in de praktijk. En je ziet en proeft dat onze multiculturele samenleving de inspiratie is voor een avondje ‘fine dining’ in LEF.


Restaurant LEF | Friesland College | Julianalaan 97 | Leeuwarden

 

 

Aanmelden voor de opening

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoForm.cshtml)