OpMaat | Friesland College

Voor bedrijven en instellingen
Friesland College OpMaat biedt opleidingen en trainingen voor bedrijven en instellingen. Uw praktijk staat hierbij centraal. U wilt een opleiding, cursus op training op maat? U kunt bij ons terecht voor complete opleidingen of een gerichte cursus. Ook denken wij graag samen met u mee in het ontwerp én in de uitvoering van uw scholing Op Maat.

Opleidingen bij Friesland College of in-company
Alle opleidingen kunnen op een van onze scholen plaatsvinden, maar ook bij u – in company – worden gevolgd. De keus is aan u. Op een tijdstip dat het best uitkomt voor u en voor uw medewerkers.  Onze opleidingen vormen het uitgangspunt van ons aanbod  en kunnen worden aangevuld met uw specifieke opleidingswensen. Voor een volledig overzicht van onze opleidingen kijkt u op http://www.frieslandcollege.nl/mbo/opleidingen

Individuele opleidingswens?
Heeft u een medewerker die u graag een individueel leertraject wilt aanbieden? Ook dat is mogelijk. Wij bieden u diverse opleidingen, specifiek ontwikkeld voor werkende volwassenen. Voor een overzicht van onze volwassenenopleidingen kijkt u op http://www.frieslandcollege.nl/mbo/opleidingen.