Onze ambassadeurs | Friesland College

De ambassadeurs van het Friesland College, studenten van verschillende opleidingen en niveaus, vertellen je graag over hun ‘drive’.

Maar wat is jouw verhaal? Wie wil jij worden? En wat is jouw passie? Ambassadeur ... iets voor jou?

Extra’s
De samenleving verandert razendsnel. En dat stelt hoge eisen aan jonge vakmensen als jij. Jij moet straks van school komen met een waardevol mbo-diploma voor nu en een goedgevulde ‘gereedschapskist’ voor later.

In die kist zitten dan bij voorkeur vaardigheden als ondernemend en creatief denken. Die extra’s zijn namelijk nodig om je steeds te blijven ontwikkelen. Een absolute must, nu en in de toekomst.

Praktijkgestuurd
Dat is de reden waarom het Friesland College kiest voor praktijkgestuurd leren. Daarmee dagen we jou als student namelijk uit om je te ontplooien door zelf aan de slag te gaan.

Leidend is de praktijk ‘buiten’: in bedrijven en instellingen in de échte samenleving. Maar je krijgt ook ‘binnen’ veel met praktijk te maken, bijvoorbeeld bij leerbedrijven of bij projecten die je samen met je medestudenten oppakt.

Ambassadeursprogramma
Leren in de praktijk is inspirerend. Je legt daarmee een stevige basis voor je toekomstige loopbaan. Mét een flink stuk persoonlijke vorming, zodat je met trots en vertrouwen je droombaan tegemoet kunt treden.

Voor die persoonlijke vorming kun je prima terecht bij de vele extra mogelijkheden die het Friesland College je biedt. Zoals het ambassadeursprogramma, waarvoor je je ook in studiejaar 2016-2017 kunt aanmelden.

Meer informatie over het ambassadeursprogramma

 

Het dagelijks leven
Op verschillende scholen zijn ambassadeurs te volgen op een eigen Facebook-pagina. Hier geven zij een doorkijkje naar hun dagelijks leven op school, stage en andere ervaringen. Hier kun je eens kijken hoe alles in de praktijk gaat. Ook is het mogelijk hen een vraag te stellen.

Kies de Facebook-pagina van jouw interesse.

Uitgelicht

Nieuws