Skills Heroes

Skills Heroes zijn dé vakwedstrijden voor mbo-studenten. Een uitgelezen kans om te laten zien wat jij als vakman/vrouw in je mars hebt. Strijd tijdens de voorrondes bij jouw opleiding en de kwalificatiewedstrijden voor een plek in het nationale kampioenschap. Wie weet kom jij wel thuis met goud, een leuke stageplek, óf een plaats in Team NL!

Stijg boven jezelf uit

De vakwedstrijden van Skills Heroes geven jou een podium. JIJ haalt het maximale uit jezelf binnen jouw vakgebied. Op deze manier verleg jij je grenzen, groei je in je vakmanschap, trots én zelfvertrouwen. De wedstrijden waar jij aan mee gaat doen zijn ontwikkeld door professionals uit het onderwijs en het bedrijfsleven – ze zijn écht.

“Meedoen aan Skills Heroes was echt mijn leukste ervaring van de hele opleiding voor mij! Bedankt dat ik deze kans heb gekregen!”

Welke kansen biedt deelname aan Skills Heroes voor jou?

  1. Je kunt uitblinken in je vak
  2. Je ontwikkelt talent en inspireert anderen
  3. Goed voor op je CV en LinkedIn
  4. Ontmoet gepassioneerde vakmensen van Nederland
  5. Je kan de beste vakman/vrouw van het Friesland College worden
  6. Sluit één op één aan op het onderwijs oftewel je vak
  7. Je maakt kans om mee te doen aan Europese- en/of Wereldkampioenschappen
  8. Je kunt er een baan aan overhouden

“Wat een toevoeging op mijn CV, ook heb ik tijdens de wedstrijden mijn nieuwe stageplek gevonden. Super!”

Op naar de top

De reis begint met de voorrondes die tijdens het Skills Festijn op het Friesland College gehouden worden. Ben jij de beste vakman/vrouw van het Friesland College? Dan strijd je tijdens de kwalificatiewedstrijden voor een plek in de finale. Heb je die plek bemachtigd, dan maak je kans om de beste van heel Nederland te worden! Wie weet mag jij hierna aansluiten bij Team NL; het team van Nederlandse kampioenen dat mee mag doen aan de Europese- en/of Wereldkampioenschappen.

Ben jij helemaal klaar voor deze fantastische uitdaging? Of wil je eerst meer info? Neem contact op met skillsheroesfc@fcroc.nl  dan zien we je snel!