Partner worden

Lijkt het je wat om partner te worden van Ondernemerschap bij het Friesland College? Super! Maar wat hebben wij jou te bieden? En ook, wat verwachten wij van jou?

Wat houdt een partnerschap in?

Projecten en Events

Een Ondernemerschap partner is per definitie een persoon of organisatie met wie we samen projecten opzetten. Of anders aan elkaars projecten/events meedoen. En wát we precies doen hangt óók af van wat jij als partner voor ogen hebt. Samen gaan we een gesprek aan over de vraag: wát kunnen we doen met ondernemerschap/ondernemendheid en/of sociale vraagstukken? Ook nemen we zelf initiatief voor projecten en events, maar dan zoeken we heel gericht naar partners. Kort gezegd, we weten je te vinden.

Friesland College - Inside!

Door samen te werken op het gebied van ondernemerschap krijg je automatisch toegang tot ons netwerk en de nodige faciliteiten binnen en buiten het Friesland College. Dat is niet niks. Friesland College staat stevig in de maatschappij, heeft 10.000 studenten (200 opleidingen), een breed netwerk en prachtige locaties als uitvalbasis. Kijk ook naar onze inspirerende locaties!

Spotlights

Als partner word je, tijdens events en projecten, door ons zichtbaar in beeld gebracht. Dit loopt via onze social-media accounts en de website. Zichtbaarheid is belangrijk. Vastleggen (publiceren) is een ode aan al het goede werk dat wordt gedaan. Wij staan dan ook achter de events waar we aan meedoen en zetten jou (ah, onszelf ook) graag in de spotlights.

Heb je al een idee? Get in touch

We streven naar structurele samenwerkingen die we elk jaar weer realiseren. Hoewel.. terwijl we graag duurzame samenwerkingen aangaan, soms is één goed project precies wat nodig is. Dus, heb je een idee? Get in touch.

Agenda

Er zijn op dit moment geen activiteiten beschikbaar