Inspirerende locaties

Ondernemerschap werkt vanuit verschillende inspirerende locaties verspreid door heel Leeuwarden en Heerenveen.

Onze inspirerende locaties

Friesland College

FC-Campus: Friesland College, Julianalaan 97 in Leeuwarden
Sportstad: Friesland College, Abe Lenstra Boulevard 29 in Heerenveen

Vanuit haar locaties in Leeuwarden Heerenveen verzorgt het Friesland College keuzedelen op het gebied van ondernemerschap. Daarnaast vinden op deze locaties diverse activiteiten plaats rondom ondernemerschap en talentontwikkeling. Elk jaar wordt er gestreden om de Enterprijs, de studentondernemersprijs van het Noorden.

Blokhuispoort

Blokhuispoort, Blokhuisplein 40 in Leeuwarden

De blokhuispoort is een cultureel bedrijven centrum gericht op creatief ondernemerschap. In dit centrum werken onderwijs als bedrijfsleven samen op het gebied van innovatie, ondernemerschap en talentontwikkeling. Het Friesland College is in de blokhuispoort vertegenwoordigd met een eigen FabLab: D’Lab.

Kanselarij

Stichting de Nieuwe Kanselarij, Turfmarkt 11 in Leeuwarden

De Kanselarij: Één van het oudste gebouwen van Friesland waar verschillende onderwijsinstellingen en organisaties samenwerken rondom het thema Ondernemerschap. Het Friesland College is hier o.a. vertegenwoordigd met keuzedelen rondom ondernemerschap en het Mentorprogramma Friesland. Ondernemerschap biedt hier o.a. de Keuzedelen “Ondernemerschap MBO” en “ Ondernemend vakmanschap” aan. Daarnaast kan je in de Kanselarij terecht voor diverse interessante workshops en events waarbij Ondernemerschap centraal staat.

Knooppunt Heerenveen

Knooppunt Heerenveen, Burgemeester Kuperusplein 142 in Heerenveen

Knooppunt Heerenveen. Een plek waar studenten, ondernemers en onderwijs samenkomen. Hier kun je werken aan je eigen onderneming onder genot van gratis koffie, goede wifi en professionals in de buurt. Je kunt hier iedere werkdag zo binnen lopen. Ook worden hier keuzedelen rond Ondernemerschap gegeven en vinden regelmatig masterclasses en gastlessen door lokale ondernemers en bedrijven plaats.

Agenda

Er zijn op dit moment geen activiteiten beschikbaar