Voorlichtingsactiviteiten tot 1 oktober 2022

28 maart 2022

Leerlingen die nog geen mbo-opleiding hebben gekozen, kunnen we op verschillende manieren verder helpen. Zo zijn er nog beleefdagen, open dagen (kleinschalig), studiekeuzeworkshops, het ‘kort keuzetraject’ en andere mogelijkheden.

Beleefdagen

Er staan nog veel Beleefdagen op de agenda, voor sommige opleidingen ook na de meivakantie. De data staan bij de opleidingen. Geen Beleefdag bij een opleiding? Stuur een mail naar beleefdag@fcroc.nl, dan wij nemen contact op met de leerling.

Open dagen

Op 1 juni en 24 augustus 2022 organiseren we ‘last minute’ open dagen. Deze open dagen zijn kleiner van opzet dan de open dagen in november en januari, maar alle locaties zijn te bezoeken. Kijk hier voor meer informatie.

Studiekeuzeworkshops

Voorafgaande aan de Open Dagen op 1 juni en 24 augustus 2022 bieden we studiekeuzeworkshops aan.

Kort keuzetraject

Voor leerlingen die echt nog niet weten welke opleiding ze willen doen, organiseren we een intensief 3-daags Kort Keuzetraject op 20, 21 en 22 juni 2022 van 13.00 tot 16.00 uur.

Studiekeuzegesprek

Voor leerlingen die nog vragen hebben of twijfelen is een persoonlijk studiekeuzegesprek met één van onze loopbaanadviseurs ook mogelijk.

Inloopspreekuur studiekeuze – ook voor ouders

Leerlingen en ouders met vragen kunnen dagelijks terecht op het inloopspreekuur van 11.30 tot 12.30 uur op onze locaties Triangel Leeuwarden en Sportstad Heerenveen. Een afspraak maken is niet nodig. 

Chat

Korte vragen kunnen ook via onze chat worden gesteld: www.frieslandcollege.nl/chat.