Taste en Vote Denise de top tien in | Friesland College

Taste en Vote Denise de top tien in

Geplaatst op 8 oktober 2015

Pasta a la Denise. Dinsdag 6 oktober konden studenten en medewerkers van het Friesland College ervan proeven tijdens de lunchpauze in de locatie aan de Julianalaan in Leeuwarden. Onze eigen FC-student van het Jaar Denise Stinstra verkocht het om aandacht te vragen voor de stemcampagne voor het MBO-uitblinkersgala 2015, donderdag 15 oktober in Nijkerk. Door haar verkiezing tot beste student van het Friesland College is Denise namelijk automatisch genomineerd voor de landelijke finale.

Denise over haar campagne:

"Om Nederland te laten zien dat wij hier in Friesland ook talenten hebben - en ik weet dat ik niet de enige ben! - wil ik graag in de top 10 van de finale komen om mijn verhaal te kunnen vertellen. Daarom verkocht ik samen met twee vriendinnen pasta's in de middagpauze. Ik heb  met veel studenten gesproken over mijn doel van deze verkiezing: MBO-ambassadeur worden, om Nederland te laten zien wat mbo'ers allemaal in petto hebben! En natuurlijk om mee te helpen aan een betere toekomst voor het mbo!"

"Ik kreeg super leuke reacties en veel studenten hebben hun e-mail achtergelaten om te stemmen.
En de pasta? Die is de hele week nog te koop bij de pastabar in de kantine. Elke dag weer vers van het mes. Proef het vooral en maak dan direct ook even tijd om te stemmen!"

Stem op Denise
Je kunt nog op Denise stemmen tot 12 oktober, 23.59 uur. Dat kun je doen op twee manieren:

www.frieslandcollege.nl/denise
http://www.ditismbo.nl/uitblinkers/2015/denise-stinstra