Summerschool rekenen bij Friesland College | Friesland College

Summerschool rekenen bij Friesland College

Geplaatst op 27 juni 2013

Vanaf vrijdag 28 juni is het voor iedereen mogelijk om zich in te schrijven voor de Summerschool Rekenen van het Friesland College. De Summerschool wordt georganiseerd in samenwerking met 12count, een nieuwe rekenmethodiek in de vorm van een game.

Spelenderwijs
Uit onderzoek is gebleken dat het bij veel leerlingen van het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs schort aan rekenvaardigheid. Als we naar ons zelf kijken zijn we misschien ook niet zo’n rekenwonder.12count heeft nu een methode ontwikkeld waarbij de student in feite bezig is met het spelen van een game, terwijl er spelenderwijs  allerlei rekenopdrachten worden gemaakt.

Stap voor stap krijg de student het spel beter onder de knie en leert, zonder inspanning, steeds beter rekenen. Gamen is natuurlijk veel leuker dan leren uit een boek met saaie leerstof. Een volgend level halen in het spel is veel meer ontspannen dan hard moeten blokken voor een stapel rekentoetsen.  Dat is de kracht van 12count.
 
Progressie
Alle vorderingen die een student maakt worden automatisch opgeslagen in het leerlingvolgsysteem zodat een docent altijd precies weet welke progressie de leerling maakt. De didactiek van het geheel is ontwikkeld in samenwerking met ICE (onafhankelijk ontwikkelaar van toetsen en examens) dus de lesstof is van testwaardige kwaliteit.

Inschrijven kan vanaf vandaag. De kosten voor deelname aan de Summerschool Rekenen bedragen slechts € 25,-

Hij/zij die zich nu inschrijft ontvangt direct een persoonlijke inlogcode en wachtwoord en kan aan de slag. Voor meer informatie: Ga naar www.12count.nl/summerschool.

Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Vul de velden hieronder in om te reageren op bovenstaand artikel.
Het e-mail adres zal niet worden getoond op de site.