Samenwerking Expertisecentrum Sport en Bewegen en HR in de prijzen

9 december 2021

Naar aanleiding van de wedstrijd ‘Het beste idee voor de mienskip’ van zorgverzekering De Friesland besloten Patrick van Sermondt en Wilco in het Veld (CIOS) de samenwerking tussen het Expertisecentrum Sport en Bewegen en HR  aan te melden. ‘Balans op de werkvloer’ is het streven van deze beide teams. Door samen te werken, maken ze elkaar sterker en zo ook de medewerkers van het Friesland College. De samenwerking werd binnen de wedstrijd beloond met de 3e prijs in de categorie bedrijven.

Patrick en Wilco maakten samen met studenten en collega’s een film als inschrijving voor de wedstrijd. Dat was best nog even stressen, maar wel met resultaat. Want De Friesland zag wel wat in deze krachtenbundeling. Daarom werden Patrick en Wilco op school ‘overvallen’ met een cheque van €2000,-

“Hier kunnen we zeker wel wat moois mee doen!”, reageert Patrick verrast. “Iedereen kleurt vitaliteit zelf in. Als Expertisecentrum willen we daarin verbinden.” Ook bij HR komen vragen binnen rondom vitaliteit en stress. Coos Walthaus, beleidsmedewerker HR: “Mensen wíllen wel vitaler worden, maar weten niet altijd hoe. Ook wij krijgen bijvoorbeeld vragen over omgaan met stress. Een leefstijlprogramma vanuit het Expertisecentrum zou daar zeker bij kunnen helpen.”