RUMAG. laat studenten nadenken over keuzes in het leven

11 maart 2020
Influencers René Watzema en Milan Carvalho zorgen met hun Rumag Young Crew woensdag 11 maart voor veel rumoer op het Friesland College in Heerenveen. Ze spraken over maatschappelijke thema’s, zoals geld, social media, voeding en beweging. Ze stelden zich kwetsbaar op en lieten studenten nadenken over de keuzes die ze maken.

Rumag Young, de jongere tak van Rumag, startte de scholentour in de centrale hal van de locatie Sportstad met veel muziek en dans. De organiserende partijen - het Excellentieprogramma en LOB gelijke kansen van het Friesland College - openden de tour samen met Rumag: ‘Het Friesland College staat voor talentontwikkeling. We gaan er een superleuke dag van maken!’  

Tiktok of Tinder?
‘Wat voor keuzes maak jij in het leven om een lekker leven te leiden?’ werd door Rumag als centrale vraag neergelegd. De studenten werden uitgenodigd te kiezen tussen bijvoorbeeld tiktok vs. tinder, vlees vs. vega en geld vs. familie.

Influencers René en Milan
Influencers René Watzema en Milan Carvalho brachten de onderwerpen dichtbij de studenten door persoonlijke ervaringen te delen. Met veel rumoer, enthousiaste reacties en kwetsbare opstellingen werd het een fantastische tour die onze studenten niet gauw zullen vergeten!

Lees hier het eerdere verslag van Rumag op de campus in Leeuwarden.