Nieuwe route naar betaalde baan mét opleiding bij Fletcher Hotels

23 mei 2019
Fletcher Hotels start na de zomer met een aantal unieke opleidingen tot kok of medewerker in de bediening. Deze routes zijn door Fletcher Hotels samengesteld met de Middelbare Hotelschool Friesland (MHF), onderdeel van het Friesland College. De opleiding wordt volledig vergoed en biedt plek aan maximaal zestig kandidaten, die aan de slag gaan in de regio’s Groot Veluwe, Noord- en Zuid-Holland. Ook de hotels van Fletcher in Noord-Nederland doen mee.

Fletcher Hotels is altijd op zoek naar goede koks en bedienend personeel. Daarom bieden Fletcher Hotels en de MHF mensen met een passie voor de horeca of voor koken de kans om in een professionele omgeving uit te groeien tot professionals in de bediening of keuken. Praktijk op de werkvloer en theorie uit de lessen komen hierin samen. De begeleiding komt van echte professionals. 

Voor deze opleiding hebben kandidaten geen (horeca)ervaring of vooropleiding nodig. Zij krijgen een arbeidsovereenkomst bij Fletcher Hotels en de opleiding wordt volledig vergoed. Ook de benodigde kleding voor het werk wordt verzorgd. Aan het eind van de opleiding hebben de studenten een officieel diploma mbo-niveau 2 op zak. Kandidaten die wel beschikken over een relevante vooropleiding, kunnen de opleiding volgen op mbo-niveau 3.

De opleidingen starten op maandag 2 september 2019. De lessen - een dag in de week - worden verzorgd op een centrale locatie. Afhankelijk van de woonplaats van de kandidaat zal hij of zij direct aan de slag gaan in een van de deelnemende hotels.

Voor de start van de opleidingen worden er wervingsdagen georganiseerd, waarin kandidaten zich nog beter kunnen oriënteren, aanmelden of ook solliciteren. Hiervoor staan de volgende data en locaties gepland:

Woensdag 12 juni  

10.00 – 12.00 uur

Fletcher Hotel Nautisch Kwartier te Huizen

 

14.00 – 16.00 uur

Fletcher Hotel Heiloo te Heiloo

Dinsdag 18 juni

13.00 – 15.00 uur

Fletcher Hotel Epe-Zwolle te Epe

Dinsdag 25 juni

11.00 – 13.00 uur

Fletcher Hotel Carlton te Naaldwijk

 

15.00 – 17.00 uur

Fletcher Hotel Leidschendam te Leidschendam

Donderdag 27 juni 

11.00 – 13.00 uur

Fletcher Hotel Klein Zwitserland te Heelsum (GLD)


Wie durft de uitdaging aan?
Wie na het lezen enthousiast is geworden en beschikt over een goede dosis motivatie en flexibiliteit en deze uitdaging aan durft te gaan, is welkom om te reageren! Neem daartoe contact op met de afdeling Fletcher Academy, academy@fletcher.nl of telefonisch via 0347- 32 90 90. Hier kun je ook terecht voor extra informatie.