Met een horecaopleiding kom je zeker aan de bak! | Friesland College

Met een horecaopleiding kom je zeker aan de bak!

Geplaatst op 10 oktober 2017

Wanneer je nu bij ons kiest voor een opleiding in de horeca, heb je straks zeker weten een baan! Of je nu leert voor bakker, kok, manager of gastheer: er zijn mensen nodig. En veel! De komende jaren gaat het om meer dan 90.000 medewerkers per jaar*. Daarnaast neemt de vraag naar specialisten, zoals patissiers, sommeliers en gespecialiseerde koks toe.

Reden te meer om voor een opleiding op de Middelbare Hotelschool Friesland te kiezen. Je kiest niet alleen voor een baan, maar ook voor werken in een branche die volop in beweging is. Werkgevers in de horeca zullen meer moeite doen om jou een leuke baan in een prettige omgeving te bieden. Misschien werk je al in de horeca maar wil je je specialiseren? Het kan allemaal bij ons. Leren bij ons is niet alleen investeren in een zekere carrière maar ook leuk en inspirerend.

Meer weten? Maak een afspraak, dan kijken we naar wat jij wilt.

* Vandaag verscheen het onderzoeksrapport “Arbeidsmarkt en Opleidingsbehoefte Horeca’ van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en Koninklijke Horeca Nederland. Over de resultaten van dit onderzoek kun je hier meer lezen .