Klikodans voor Serious Request | Friesland College

Klikodans voor Serious Request

Geplaatst op 26 november 2013

Cursisten D´Drive doen lopende dansante act in centrum Leeuwarden
Een aardige verrassing voor het winkelend publiek in Leeuwarden aanstaande donderdagavond 28, vrijdagochtend 29 en zaterdagmiddag 30 november.  Een groep dansers van Friesland College-onderdeel D’Drive, school voor Creatieve industrie & Pedagogisch werk voert met 30 kliko’s een lopende dansante act uit in het centrum van de Friese hoofdstad. Omrin, waarmee  het Friesland College intensief samenwerkt, sponsort de actie door de kliko’s te leveren.

De act begint donderdagavond om 19.00 uur bij het gemeentehuis aan de Nieuwestad (Burmaniahuis) en gaat via de ‘stille kant’ richting de Waag. Het is een act met allure: onder leiding van Grietine Molenbuur, docent Dans van D’Drive, is er aantal weken fanatiek gerepeteerd. Bijzonder is dat alle cursisten van de opleiding Artiest Dans van D’Drive eraan meedoen.

Op vrijdag 29 november treedt de groep op tussen de Wirdumerdijk en het Zaailand (10.00-12.00 uur). En op zaterdagmiddag de 30e dansen de cursisten dezelfde route als op de donderdagavond. Tijd is dan van 13.00-14.30 uur.  Met hun act hopen de dansers flink wat geld op te halen voor Serious Request.

Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Vul de velden hieronder in om te reageren op bovenstaand artikel.
Het e-mail adres zal niet worden getoond op de site.