Micha de Haan | Friesland College

Student Applicatie- en Mediaontwikkelaar, D'Drive, school voor Creatieve Industrie & Pedagogisch werk

De afgelopen tijd heeft Micha vanuit zijn opleiding Applicatie- en Media development meegewerkt aan een aantal grote projecten in en rondom Leeuwarden zoals KH2018, het Malta uitwisselingsprogramma en de Light Challenge. De Light Challenge is een project waarbij twaalf gemeenten in Nederland samenkomen om duurzame en innovatieve belichting te bedenken voor grote delen van deze gemeenten. Samen met nog vier studenten doet Micha een project op Ameland. Hij is leergierig en weet hoe hij innovatieve en prototyping ideeën kan bedenken en uitwerken. Hij probeert het beste voor iedereen te behalen en compromissen te sluiten waar nodig. Hierbij heeft hij veel aan zijn inzet en doorzettingsvermogen.

Micha weet hoe hij om moet gaan met tegenslag en hoe hij het beste uit een situatie kan halen. Hoe het voelt om onzeker te zijn, maar ook om hier overheen te stappen om opener, socialer en uiteindelijk blijer te worden. Dit jaar heeft hij geworsteld met onzekerheden en is hij over een depressie heen gekomen met behulp van vrienden die hij op het Friesland College heeft gemaakt. Vrienden die hij nooit meer los zal laten!

In de toekomst werkt hij graag mee aan grote projecten om naam te maken in Nederland en omstreken. Om Nederland uiteindelijk moderner en innovatiever te maken! Maar zijn grootste droom is om samenwonen met zijn vriendin in een mooi huis in een tropisch land, met een drankje in hand en de warme zon op zijn gezicht.