Zakelijke dienstverlening & Communicatie | Friesland College

Secretaresse, medewerker marketing & communicatie, financieel administratief medewerker, juridisch ... als jij aan de slag wilt bij een commercieel bedrijf of overheidsinstelling, dan gaat er een wereld voor je open! Het Friesland College biedt je een breed pakket aan opleidingen. Stuk voor stuk opleidingen die jou voorbereiden op een uitdagende, creatieve en afwisselende baan in de zakelijke dienstverlening.

Leren bij Zakelijke dienstverlening & Communicatie is uitdagend, kent een hoog tempo en is breder dan alleen de eigen beroepsrichting. Al onze opleidingen zijn praktijkgestuurd, betekenisvol en resultaatgericht. Ons onderwijs is ontworpen met het oog op de toekomst, samen met bedrijven en instellingen waarbij we ons richten op het beroep in 2020. 

 

Alle opleidingen van Zakelijke dienstverlening & Communicatie zijn praktijkgestuurd, uitdagend en resultaatgericht. We werken met hoge verwachtingen en houden een stevig tempo aan. We bieden meer dan de gekozen beroepsrichting en hebben veel aandacht voor jouw persoonlijke vorming en ontwikkeling. De opleidingen zijn opgebouwd uit leereenheden of vinden plaats in de praktijkroute. Je krijgt een coach die je iedere week ziet. Daarnaast werk je aan verschillende praktijkopdrachten voor burgerschap die gericht zijn op jouw wereld. Tot slot kun je je specialiseren met behulp van keuzedelen. Kies bijvoorbeeld voor Spaans of Duits, ontdek of je ondernemer wilt worden of bereid je voor op het hbo!

 

Bekijk de brochure

 

Actueel

  • Succesvol debatteren in Den Haag

    Succesvol debatteren in Den Haag

    ‘Er moet een extra leerjaar komen op de onderbouw van het vmbo.’ Over deze en twee andere stellingen gingen vorige week de studenten Juridisch administratief dienstverlener Demi,… Lees meer »