Waar kunt u met uw vraag terecht? | Friesland College

Door het jaar heen zult u allerlei vragen hebben over het Friesland College, over opleidingen, toelating, voorlichtingen of de gang van zaken op school. Om er zoveel mogelijk voor te zorgen dat uw vraag snel bij de juiste persoon aankomt, hieronder een overzicht van wie u met welke vraag kunt benaderen. Bent u decaan op het voortgezet onderwijs in Friesland? Dan kunt u met al uw vragen uiteraard ook terecht bij uw vaste relatiebeheerder van het Friesland College.

Vragen over voorlichtingen op uw school of over Kijk- en Beleefdagen
Wilt u dat medewerkers van het Friesland College op uw school voorlichting komen geven? Hebt u vragen over onze Kijk- en Beleefdagen? Dan kunt u:

  • telefonisch contact met ons opnemen op nummer 088 - 060 2570 of
  • een e-mail sturen naar voorlichting@fcroc.nl.

Uiteraard kunt u uw vraag ook voorleggen aan uw vaste relatiebeheerder.

FC-Adviescentrum en opleidingsvragen
Voor opleidingsinformatie, loopbaanadvies en -begeleiding of voor informatie over extra begeleiding via FC-Support kunt u bellen met het FC-Adviescentrum.
Voor specifieke uitgebreidere vragen over (oud-)leerlingen van uw school, bijvoorbeeld leerlingen die extra zorg of aandacht nodig hebben, kunt u terecht bij de contactpersoon Studentenzorg van de betreffende opleiding. Neem hiervoor contact op met het FC-Adviescentrum.

Vragen over specifieke opleidingen
Hebt u specifieke vragen over bepaalde opleidingen? Kijk dan op de betreffende opleidingspagina. Daar staan de gegevens van de contactpersoon voor die opleiding. Op de pagina opleidingen vindt u een overzicht van alle opleidingen bij het Friesland College.
Voor vragen over de Entreeopleidingen kunt u terecht bij Renze Petersohn (voor regio noord, 088 - 060 2014, 06 - 149 759 89, r.j.petersohn@fcroc.nl) of Bert van Oosten (voor regio zuidoost, 088 - 060 3137, 06 - 45 48 02 04, b.van.oosten@fcroc.nl).