Voorlichting | Friesland College

Welke opleiding past bij mij? Welke school moet ik kiezen? Het Friesland College daagt je uit de juiste opleiding te vinden. Kom kijken, lees in de brochures en op de website wat het Friesland College jou te bieden heeft!

Infomarkt
Ben jij benieuwd of het Friesland College een opleiding heeft die aansluit bij jouw interesse? Kom dan voor meer informatie naar de Infomarkt op onze hoofdlocaties in Leeuwarden en Heerenveen. Deze vindt plaats op 6 juni van 16.00 - 18.00 uur.

Infomiddag
Tijdens de Infomiddag in juni kun je op verschillende locaties informatie krijgen over de mbo-opleidingen bij het Friesland College. Je kunt je daar, als je dat wilt, ook meteen aanmelden voor een opleiding, zodat je vóór de zomervakantie je vervolgopleiding geregeld hebt en je met een gerust gevoel op vakantie kunt. De Infomiddag is voor zowel jongeren als volwassenen.

Kijk- en Beleefdagen
Tijdens de Kijk- en Beleefdagen kun je bij het Friesland College terecht om sfeer te proeven, te praten met studenten en medewerkers of om een dag mee te lopen. Meld je aan en maak het mee!

Meer informatie
Wil je daarnaast ook wat meer lezen over de opleidingen? Dat kan. Op deze website onder opleidingen vind je veel informatie. Daarnaast zijn er brochures beschikbaar die je kunt aanvragen. In de brochures vind je een overzicht van en informatie over de opleidingen per interessegebied.

En natuurlijk kun je het hele jaar met je vragen terecht bij het FC-Adviescentrum.