Friesland College is bereikbaar in gehele zomervakantie | Friesland College

Het Friesland College is tijdens de zomervakantie bereikbaar, ook in de weken dat de gebouwen van het Friesland College gesloten zijn. Meer informatie over openingstijden en telefonische bereikbaarheid vind je hieronder.

Informatie openingstijden en telefonische bereikbaarheid in en rond de zomervakantie

17 tot en met 21 juli
Tot en met 20 juli is er elke werkdag zowel in Leeuwarden als Heerenveen nog FC-XL inloopspreekuur van 11.30 tot 12.30 uur. Kom gerust even langs!

24 tot en met 28 juli
FC-Adviescentra telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 en 12.00 uur voor vragen over opleidingen, aanmeldingen en inschrijvingen. Het adviescentrum in Leeuwarden is ’s ochtends open voor bezoekers.

31 juli tot en met 18 augustus
FC-Adviescentra telefonisch bereikbaar van 9.00 en 12.00 uur voor vragen over opleidingen, aanmeldingen en inschrijvingen. Beslissingen over toelating tot een opleiding nemen de medewerkers niet, maar ze kunnen er wel voor zorgen dat direct na de vakantie contact opgenomen wordt met de beller. De gebouwen van het Friesland College zijn in deze periode gesloten.

20 tot en met 23 augustus
FC-Adviescentra telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 en 12.00 uur voor vragen over opleidingen, aanmeldingen en inschrijvingen. Het adviescentrum in Leeuwarden is ‘s ochtends open voor bezoekers.

Vanaf 27 augustus gelden de normale openingstijden. De beide adviescentra in Heerenveen en Leeuwarden zijn open voor bezoekers en telefonisch bereikbaar van 8.30-16.00 uur.

De hele vakantieperiode kunnen ook de vragen gesteld worden via het mailadres van het adviescentrum adviescentrum@fcroc.nl. Binnen 2 werkdagen worden deze vragen beantwoord.

Nu aanmelden voor een mbo-opleiding?
Je kunt je nu nog aanmelden voor een intakegesprek op 30 augustus om 10.00 uur voor alle mbo-opleidingen van het Friesland College. Aanmelden? Klik hier

Het VAVO is gesloten van 24 juli t/m 25 augustus. De rest van de vakantieperiode zijn ze bereikbaar van 8.00 tot 16.00 uur via 088 - 060 2200. In de maand juli worden mails nog wel beantwoord (vavo@fcroc.nl) tot en met de 26ste.