Beleefdag | Friesland College

Weet je al welke opleiding je gaat kiezen en wil je bevestiging van je keuze? Meld je dan aan om een dag mee te lopen met studenten die nu de opleiding volgen. Zo weet je straks zeker dat je de goede keuze maakt!

Let op: uitzonderingen

  • Nagenoeg alle studenten van de opleidingen Toerisme en de Cosmo Academy zijn vanaf eind maart op stage. Dat betekent dat er op school nauwelijks nog lesactiviteiten plaatsvinden. Deelnemen aan een Beleefdag is dan niet meer mogelijk. Als je dat wel wilt bij deze opleidingen, meld je dan op tijd aan!! Je bent wel welkom tijdens ons OPEN HUIS op vrijdag 21 april van 14.00 tot 17.00 uur bij het Friesland College aan de Abe Lenstra boulevard in Heerenveen. Aanmelden voor Open Huis Cosmo Academy >>
  • Voor de opleiding Verpleegkunde in Heerenveen geldt dat je niet kunt meelopen met de studenten, omdat ze in de praktijkroute zitten. Als je aanmeldt voor een Beleefdag word je wel uitgenodigd voor meer informatie.
  • Via onderstaande link kun je niet aanmelden voor MBO Life Sciences. Wil je daar een kijkje gaan nemen, meld je dan via de website van MBO Life sciences aan voor een DOE-DAG op die locatie.

Aanmelden voor een beleefdag in schooljaar 2016-2017 is niet meer mogelijk.

LET OP: HEB JE EEN MAILADRES VAN @OUTLOOK, @LIVE, @MSN of @HOTMAIL
Na je aanmelding krijg je van ons een uitnodiging via e-mail. Het kan zijn dat deze e-mail in jouw 'ongewenste mail' binnenkomt. Hou daarom de komende tijd deze map in de gaten. Heb je het bericht ontvangen, dan kun je bovenin klikken op 'geen ongewenste mail'. Hierdoor komen eventuele vervolgmails weer gewoon in je postvak 'In'.

Mocht je na twee weken na aanmelding geen mail ontvangen hebben, laat dat dan weten via kijk-beleefdag@fcroc.nl.

Heb je hulp nodig bij het maken van een opleidingskeuze? Neem dan contact op met het FC-Adviescentrum.

Heb je vragen?
Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen over de Kijk- en Beleefdag. Staat jouw vraag er niet bij? Mail dan naar kijk-beleefdag@fcroc.nl.