Friesland College Friesland College Friesland College

Uitvoerder bouw/infra

Niveau 4 - bbl

Uitvoerder bouw/infra Niveau 4 - bbl

Van elk project een succes maken

Jij bent de stuwende kracht op de werkvloer

Van elk project een succes maken, dat is elke keer weer die uitdaging die het boeiend maakt. Zorgen dat alles op tijd wordt geleverd. Zorgen dat alles op tijd klaar is. Plannen, organiseren en leiding geven is jouw grootste kracht. De timmerman, architect en onderaannemers kunnen op jou rekenen. Ontstaat er een probleem, dan zit jij er bovenop. Het moet zo snel mogelijk worden opgelost, want vertraging kost geld. Dat wil je voorkomen. Jij bent de stuwende kracht op de werkvloer.

Jouw toekomst

De opleiding

De opleiding Uitvoerder bouw wordt aangeboden via de Bbl-leerweg: werken en leren. Hiervoor heb je een baan nodig in de bouwbranche.

Je leert in de opleiding alle technieken en vaardigheden die je nodig hebt om een professionele uitvoerder te worden. Naast vaktechnische ontwikkeling wordt binnen de opleiding ook veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor ben je straks met je diploma op zak niet alleen een goede vakman of vakvrouw, maar ook een stevige persoonlijkheid die klaar is voor een succesvolle toekomst!

Tijdens je mbo-opleiding volg je ook keuzedelen. Daarvan is er in ieder geval één gericht op het beroep en één op algemene ontwikkeling. Je kiest deze zelf (in overleg met je coach). Zo bepaal je jouw unieke route en onderscheid je je richting je toekomstige werkgever. Want keuzedelen die je met een voldoende hebt afgerond, komen ook op je mbo-diploma te staan.

Meer informatie over keuzedelen

Om toegelaten te worden tot deze mbo-opleiding moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo heb je een bepaalde (voor)opleiding nodig en moet je meedoen aan de georganiseerde intakeactiviteiten die voor jouw mbo-opleiding gelden.

Meer informatie over Toelating en intake

Een deel van jouw mbo-opleiding wordt door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap rechtstreeks aan het Friesland College betaald. Het overige lesgeld en eventuele extra kosten komen voor rekening van de student.

Studenttevredenheid
- landelijk 6,8
Percentage geslaagde studenten
landelijk 86%
Doorstroom naar hbo
landelijk 8%
Kans op werk in jouw vakgebied
100% landelijk 100%
Startsalaris (uurloon)
€ - landelijk € 14,7
Arbeidsmarktpositie van gediplomeerden
landelijk 90%

De opleiding in het kort

Volledige naam
Uitvoerder bouw/infra
Niveau
Niveau 4
Locatie
Skrynmakker 1, Heerenveen
Studieduur
3 jaar
Leerweg
bbl
Kijk voor aanmelden en de actuele informatie op Frieslandcollege.nl