Combinatietraining Kinder-EHBO en BHV
Cursus voor bedrijven

Combinatietraining Kinder-EHBO en BHV

Combinatietraining Kinder-EHBO en BHV - - cursus

Combinatietraining kinder-EHBO/BHV

Voor de unieke Combinatietraining Kinder-EHBO en BHV verwijzen we je graag naar onze samenwerkingspartner Spiekr. Bij hen haal jij je kinder-EHBO certificaat én BHV certificaat in 1 dagdeel.

Voor wie is de combinatiecursus kinder-EHBO/BHV?

Gastouders en medewerkers van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen zijn verplicht om hun kinder-EHBO certificaat te halen. Deze veiligheidstraining is daarom speciaal voor hen ingericht.

Veilig werken met kinderen staat in de cursus centraal. Maar door de combinatie tussen e-learning en de training is de cursus ook geschikt voor startende EHBO-ers en BHV-ers. Zo haal je twee erkende certificaten in één dagdeel.

De combinatiecursus kinder-EHBO/BHV kinderopvang van Spiekr voldoet aan de wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK).

Over de cursus

  • Regelmatige trainingsdagen in Leeuwarden, Harlingen, Heerenveen, Sneek, Drachten of op aanvraag op iedere andere locatie in Noord-Nederland.
  • Trainingsmomenten buiten kantoortijd mogelijk
  • De cursus voldoet aan de eisen zoals gesteld vanuit de wet IKK
  • Inhoud sluit aan bij de praktijk van de professional
  • De samenwerkingspartners trekken alles uit de kast voor een leuke en leerzame training

Meer informatie

 

Praktische informatie

Over Spiekr

Als professional in de kinderopvang, of het basisonderwijs ben jij verantwoordelijk voor het aanbod dat kinderen stimuleert nieuwe dingen te leren en zich ontwikkelen. Spiekr is er om jou te ondersteunen en te voeden met kennis, expertise, advies en inspiratie. Zodat jij het kind nog beter kunt begeleiden op weg naar een mooie toekomst.

 

Kosten

  • Combinatietraining Kinder-EHBO-BHV € 119,95 excl. BTW p.p.
  • Starter = E-learning + combinatietraining € 139,95 excl. BTW p.p.

Wil je een maatwerkafspraak voor een groep vanaf 10 medewerkers? bel of mail dan met Spiekr en ontvang een voorstel op maat.

Meer info

Klik hier voor meer informatie over Spiekr.

 

Deel deze pagina via

Kijk voor aanmelden en de actuele informatie op Frieslandcollege.nl